Proljetni nastupi našeg zbora Deutscher Sängerchor Zagreb

Deutscher Sängerchor Zagreb – Njemački pjevački zbor

Deutscher Sängerchor Zagreb – Njemački pjevački zbor

Deutscher Sängerchor Zagreb – Njemački pjevački zbor najavljuje svoje proljetne nastupe.

  • U petak 20. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati možete naš zbor čuti u društvenom domu u Hrvatskom Leskovcu. Program je pod nazivom „Proljetni susreti“. Ulaz je slobodan.
  • U srijedu 9. svibnja naći će se i naš zbor na 41. Susretu glazbenih amateraCentru za kulturu Trešnjevka s početkom u 20 sati. Tako ćemo i mi biti ocijenjeni pred stručnom ocjenjivačkom komisijom.
  • U čevrtak 17. svibnja 2018. godine s početkom u 19 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba održat će se Festival zborskih evergreena na kojem ćemo i mi sudjelovati. Udruženje se nalazi na Mažuranićevom trgu 13, Zagreb.

 

1. Proljetni susreti pjevačkih zborova

Proljetni susreti Hrvatski Leskovac1. Proljetni susreti pjevačkih zborova Novog Zagreba i gostiju ima za cilj okupiti, motivirati nove i omogućiti predstavljanje dostignuća i najvrednijih ostvarenja amaterskog zbornog pjevanja u Novom Zagrebu, ali i šire.

Ova kulturna manifestacije nema natjecateljski karakter, već joj je cilj okupljenje, prijateljsko druženje, razmjena iskustava, motiviranje na pokretanje novih zborova –  čitajte više na Rotoru